’t Stekske: Camiel Brouwers

't StekskeNadat Indir ’t Stekske doorgaf aan onze voorzitter Guido Mertens, heeft Guido het op zijn beurt weer doorgegeven aan Bert Biermans. Onze kantinetopper heeft ’t stekske in de maand maart doorgegeven aan Pixel, oftewel, Camiel Brouwers. Onderstaand een inkijkje in het (voetbal)leven van Camiel:


Hoe ben je bij Fc Bemelen terecht gekomen?
Ik heb vanaf mijn zesde in de jeugd van FC Bemelen gespeeld. Deze werd na een aantal jaren helaas opgeheven omdat er te weinig jeugdspelers waren. Daarna heb ik mijn carrière vervolgd bij VV Keer, hier heb ik veel geleerd van de top trainer Harry Goessens. Nadat ik de leeftijd had bereikt om senioren voetbal te spelen ben ik terug naar het tweede elftal van Bemelen gekomen.

Heb je ook nog bij andere clubs gespeeld?
Ja zoals hierboven beschreven heb ik ook in de jeugd van VV Keer gespeeld.

De eerste, tweede of de derde helft? En waarom?
De derde helft is natuurlijk de mooiste helft. Bij het tweede elftal zijn wij al jaren ongeslagen in de derde helft.

Wat is je favoriete positie in het veld?
In de jeugd speelde ik altijd op de rechtsback positie maar bij het tweede heb ik al bijna op iedere positie gespeeld. Ik heb eerlijk gezegd geen precieze voorkeur.

Hoe bevalt het je in het 2e elftal?
Heel goed, het zou alleen wel leuk zijn als we wat vaker punten zou pakken. Ik denk dat dit zeker mogelijk is met dit team.

Wie is je beste medespeler? En waarom?
De beste speler van het tweede is: Rob Andriën. Ondanks zijn leeftijd is zijn balgevoel en tactisch inzicht nog steeds van zeer hoog niveau in vergelijking met een gemiddelde speler van het tweede.

Hoe vond je het om clubprins te zijn?
Geweldig, een echte aanrader voor ieder lid.

Wat doe je in het dagelijks leven, qua werk en vrije tijd?
In het dagelijks leven volg ik de opleiding commerciële economie op Zuyd in Sittard. Op zaterdag werk ik bij Thomassen plant protection in Bemelen en in mijn vrije tijd ga ik graag “un eurke eine drinken!”.

Wat is je lievelingseten?
Chinees eten vind ik erg lekker.

Met welke bekende persoon zou je een dag willen ruilen ?
Ik heb niet echt een idool maar een dag ruilen met Lionel Messi lijkt me wel interessant.

Wat is je favoriete lichaamsdeel ?
Mijn gouden rechterbeen

Wie is je droomvrouw?
Eva Jinek

Wat zou je doen als Helene Fisher op het terras naast je kwam zitten?
Geen idee, rustig blijven en nog een biertje bestellen.

Wat zou je doen als Gorden naast je kwam zitten?
Ik denk hetzelfde.

Wil je zelf nog wat kwijt?
Drink mier beer!!!

Aan wie geef jij ’t stekske door?
Stijn Klekamp