’t Stekske: Emile Janssen

't StekskeNadat Indir ’t Stekske doorgaf aan onze voorzitter Guido Mertens, heeft Guido het op zijn beurt weer doorgegeven aan Bert Biermans. Onze kantinetopper heeft ’t stekske in de maand maart doorgegeven aan Pixel, oftewel, Camiel Brouwers. Nu is ’t stekske via Stijn Klekamp bij Emile Janssen terechtgekomen, waarbij de volgende vragen en antwoorden horen:


Hoe ben je bij FC Bemelen terecht gekomen?
Ik ben eens tijdens een avondje stappen meegevraagd om met het tweede mee te doen. Dat beviel me zo goed dat ik steeds meer ging uithelpen en uiteindelijk ook echt speler werd van FC Bemelen.

Heb je ook nog bij andere clubs gespeeld?
Ja ik heb tot mijn 16de bij RKVVM gevoetbald.

De eerste, tweede of de derde helft? En waarom?
Natuurlijk de derde helft! Hier wordt het meeste strijd geleverd.

Wat is je favoriete positie in het veld?
Buiten dat ik multi-inzetbaar ben… ????, speel ik het liefste in de verdediging.

Hoe bevalt het je in het 2e elftal?
Het tweede bevalt mij super! Iedere zondag lekker een potje voetballen met de mannen om daarna lekker biertjes te nuttigen, heerlijk!

Hoe is het om samen met je broertjes in een elftal te spelen?
Het is natuurlijk leuk om met je broertjes samen te voetballen, maarja het blijven je broertjes dus er wordt ook genoeg onderling gevloekt op en rond het veld…

Liever bij het 1e of het 2e?
Ja dat is voor mij altijd een strik vraag, als ik politiek correct zou antwoorden zou ik zeggen dat het me niet uitmaakt zo lang ik speel. Maar na een aantal jaar kan ik wel stellen dat ik liever op het tweede speel, je begint vroeg (dus ook vroeg klaar) en ik ben niet iedere zondag de slechtste van het veld…????

Wat doe je in het dagelijks leven, qua werk en vrije tijd?
Door de week ben ik student aan de leraren opleiding in Sittard gericht op het vak economie. In de weekenden werk in de Bonne Aparte in Valkenburg. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen en zie ik regelmatig nog oude schoolvrienden waarmee ik graag een biertje nuttig.

Wat is je lievelingseten?
De tosti’s van Paula.

Met welke bekende persoon zou je een dag willen ruilen?
Oeh dat is een lastige, ik kan niet zomaar iemand bedenken…

Wat is je favoriete lichaamsdeel?
Wat een vraag… Ja ik zou niet weten wat mijn favoriet lichaamsdeel is….

Wie is je droomvrouw?
Moeilijke vraag maar als ik dan toch moet kiezen, kies ik voor Jutta Leerdam

Wil je zelf nog wat kwijt?
Beer is lekker!

Aan wie geef jij ’t stekske door?
Ik geef hem door aan Bart Houben.