’t Stekske: Indir Sertovic

't StekskeEen nieuwe website, dat betekent een nieuwe rubriek. Deze nieuwe rubriek zal heten: ’t Stekske.
Iedere maand zal ’t stekske’ minimaal één keer worden overgedragen aan iemand die op de een of andere manier betrokken is bij Fc Bemelen. Dit kunnen spelers, trainers, leiders en bijvoorbeeld bestuursleden zijn. Maar ook zeker supporters, spelersvrouwen, sponsors en andere personen die vaker op sportpark de Sleutel te vinden zijn.
We trappen de rubriek af met een kersverse speler en inwoner van Bemelen, namelijk Indir Sertovic.

Hoe kom je in Bemelen terecht, in het dorp en bij de voetbalclub?
Eigenlijk met behulp van Google Maps, want ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Op het Gasthuis zou ik Claudia ophalen voor een date. Van een eerste date naar inmiddels man en vrouw met twee kids. Dus eigenlijk heel cheesy: ‘de liefde’. Met de lokale FC ben ik in aanraking gekomen door enerzijds Ivan Dreessen (schoonbroer, voetballer) en anderzijds door Rick Severeijns (die vieze schopper), tegen wie ik vroeger vaker heb gespeeld toen ie bij Scharn zat. Ik was een jaar gestopt ivm drukte in de privésfeer waardoor het te lastig was tijd vrij te maken om bij mijn oude vertrouwde club Hoensbroek te trainen en spelen. De, inmiddels ook door mij, zeer gewaardeerde evenementen Mei-Den planting, Antiekmarkt & Krûtjefeest hebben daarna voor de eerste binding gezorgd. Wat een sfeertje!

Bij welke voetbalclubs heb je eerder gespeeld? (spelerspaspoort)
Jeugd:
VV Kogelvangers (Noord-Brabant) (2 jaar), NEC 92 (3 jaar), FC Hoensbroek (4 jaar)

Senioren:
FC Hoensbroek (8 jaar), ADVEO (2 jaar), Caesar (1 jaar), ADVEO (1 jaar), FC BEMELEN

Wat is je favoriete positie in het veld?
Ik heb op alle posities achterin gespeeld (multifunctioneel verdedigend). De laatste jaren echter ook verdedigend op het middenveld. De 4 (centraal achterin op lijn) en de 6 vind ik dan zelf de leukste posities.

Je hebt al 4x gescoord uit corners, hoe kan het dat je altijd op de goede plek staat?
Geweldige corners van Marlo en dan gewoon ervoor gaan.

Hoe bevalt het tot nu toe bij Fc Bemelen?
De mensen en vereniging bevallen super.
Moet wel nog steeds erg wennen aan het (slechte) grasveld. Ben een dik jaar eruit geweest en de 10 jaar ervoor enkel op kunstgras getraind en gespeeld. Een heel ander spelletje.

Wat zijn je persoonlijke doelstellingen dit seizoen?
Weer voetbalfit worden en ritme krijgen in mijn eigen spel. Wellicht kan ik dan nog mijn ervaring delen zodat we als team groeien.


Nu willen we nog wat meer weten over de persoon Indir.


Wat doe je in het dagelijkse leven, qua werk en vrije tijd?
Ik werk als Quality & Regulatory Affairs Manager bij Spronken Orthopedie. Echte vrije tijd is door verbouwingen, werk en voetbal momenteel beperkt. Als het er dan van komt, ga ik graag naar een muziekevenement (concert of festival). Of gewoon een hapje eten met Claudia, een biertje doen met vrienden. Ik kijk wel erg uit naar de uitstapjes met de kids als ze wat groter zijn.

Wat is je lievelingseten?
Pffff, wat niet?! Krijg direct honger van zo’n vraag. Laten we zeggen dat ik een liefhebber ben van warm eten.

Met welke bekende persoon zou je één dag willen ruilen?
Geen idee, ik adoreer niemand. Misschien met Mila of Lukas, ik zou wel eens willen weten wat die allemaal denken op deze leeftijd.

Wat is één van je meest favoriete quotes?
De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Wat is je favoriete lichaamsdeel?
Dat lijkt me een vrouwenvraag?

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Een goede fles wijn kopen, om ’s avonds met de vrouw een reisje te plannen. Echt aan toe!
Tenzij ik ’s avonds moet trainen, dan wordt het een rondje in de kantine. Sorry Claud, dagje later plannen dan.

Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
Ben nog niet zo oud, dus ik weet niet wat me nog te wachten staat!

Wil je zelf nog iets kwijt?
Wie wil nog een hoofdband hebben voor de wintertrainingen?

Aan wie wil jij ’t stekske graag doorgeven?
Aan de voorzitter, Guido.