Wedstrijdverslag FC Bemelen – RKUVC

Zondag 8 april, een warme en zonnige zondag. Voor de geïnteresseerde de warmste 8 april ooit gemeten. Onze trainer had andere verplichtingen in het koelere Kiev, maar dat weerhoud ons er niet van om ook deze zondag weer te gaan knallen.

Never change a winning team, dus dezelfde 11 van donderdag mochten het nu ook weer laten zien.
Een zeer correcte scheidsrechter gaf aan dat de belijning op het veld slecht was maar wenste ons bovenal een fijne en sportieve wedstrijd toe.

Stipt 14.30 uur de aftrap. Meteen werd er duidelijk dat wij de bovenliggende ploeg waren.
Met een goed spelende Lars (wederom als vrije man op het middenveld) wisten we al snel kansen af te dwingen. De 1-0 liet dan ook niet lang op zich wachten. Na een mooie aanval was het Basje die de bal tegen de touwen werkte.
Een goed veldspel, zoeken naar de 3de en vrije man, liet zien dat er voor UVC weinig te halen viel in deze wedstrijd.
Uvc kreeg Rick moeilijk van de bal en maakte steeds overtredingen.
Na een goede vrijetrap van Rick liep Indir de bal bij de tweede paal binnen met het buikje vooruit.
2-0 !

Het was tijd voor een kopje thee. Ruststand 2-0

Tijdens de rust werden alle kopjes weer op scherp gezet en werd Tom (speelde niet zijn beste wedstrijd ???? hé Tom) gewisseld voor Guy.

Begin 2de helft was er nog niks aan de hand totdat er achterin een klein dekkingsfoutje werd gemaakt (de verdediging speelde voor de rest een prima wedstrijd) en uvc de 2-1 mocht maken. Uvc proefde bloed en begon op de moment door te drukken.
Emiel keepte een prima wedstrijd en hield ons met katachtige reflexen op de been.

De laatste wissel werd toegepast, Killian mocht zijn welverdiende rust pakken en ondergetekende ging een poging wagen om Rick te assisteren in de voorhoede.
Dit resulteerde zelfs in een kans die meer had verdient. (Ja jongens ik had hem moeten maken)
Vlak voor tijd lette Ralph goed op en concludeerde dat het buitenspel was, Uvc dacht de 2-2 te maken maar deze werd terecht afgekeurd.

Het fluitsignaal klonk de 3 punten zijn binnen. Komende dinsdag en vrijdag weer aan de slag om ons voor te bereiden op de gedeelde nr 2. Vijlen.

Hopelijk weer een zonnige zondag met onze supporters langs de wellicht beter zichtbare lijnen.