Onze jubileumviering 50 jaar F.C. Bemelen in mei a.s. gaat niet door in verband met het Coronavirus!

Allereerst hopen wij dat het goed gaat met jullie familie, vrienden, partners, kinderen en met jullie zelf natuurlijk. Uiteindelijk is gezondheid het belangrijkste dat nu telt. Er lijkt niets te veel gezegd als we constateren dat we, met elkaar, in een situatie zitten die zijn weerga niet kent. Het zijn bijzondere, ingrijpende en verwarrende tijden. Het coronavirus heeft het dagelijkse leven in zijn greep en ook de voetbalwereld ontkomt niet aan de gevolgen van het overheidsbesluit om alle activiteiten voorlopig stil te leggen.

We hebben vorige week dan ook besloten om met onmiddellijke ingang de organisatie en de voorbereidingen voor ons jubileumfeest stop te zetten. Onze jubileumviering van 8, 9 en 10 mei a.s. zal dan ook geen doorgang vinden en worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum, wij houden jullie op de hoogte ! Gezondheid is belangrijker dan voetballen of een jubileumviering!

Wij hopen dat het Coronavirus snel onder controle is zodat dat we het gewone leven weer in goede gezondheid kunnen hervatten en wij iedereen in goede gezondheid weer kunnen begroeten bij F.C. Bemelen! Die jubileumviering loopt niet weg, dat komt nog wel!

Namens het bestuur, organisatiecomité, leden en trainer van F.C. Bemelen